Arşiv logosu
  • Türkçe
  • English
  • Giriş
    Yeni kullanıcı mısınız? Kayıt için tıklayın. Şifrenizi mi unuttunuz?
Arşiv logosu
  • Koleksiyonlar
  • Sistem İçeriği
  • Analiz
  • Talep/Soru
  • Türkçe
  • English
  • Giriş
    Yeni kullanıcı mısınız? Kayıt için tıklayın. Şifrenizi mi unuttunuz?
  1. Ana Sayfa
  2. Yazara Göre Listele

Yazar "Cabaroglu, Turgut" seçeneğine göre listele

Listeleniyor 1 - 1 / 1
Sayfa Başına Sonuç
Sıralama seçenekleri
  • [ X ]
    Öğe
    A comparison of the volatile and phenolic compositions of Muscat of Bornova wines from two different terroirs in the Aegean region of Turkey
    (Soc Brasileira Ciencia Tecnologia Alimentos, 2020) Yabaci Karaoglan, Selin; Cabaroglu, Turgut
    This study investigated the aromatic and phenolic compositions of two different Muscat of Bornova wines from two distinct terroirs (Izmir and Manisa) and compared them to basic terroir properties over the course of two consecutive years. The 53 volatile and 14 phenolic compounds found, were identified and quantified by GC-MS-FID and HPLC-DAD with MS, respectively. The Menderes terroir has higher amounts of terpene and C6 compounds which are varietal aroma compounds. The total phenolic content in the Menderes terroir is higher than in the Kemaliye terroir. Trans-caftaric acid was the most abundant phenolic compound According to the statistical results, most of the compounds were affected by both vintage and terroir; however, the effect of vintage seems to be more significant.

| Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi | Kütüphane | Rehber | OAI-PMH |

Bu site Creative Commons Alıntı-Gayri Ticari-Türetilemez 4.0 Uluslararası Lisansı ile korunmaktadır.


Balcalı Mahallesi, Güney Kampüs, 10. Sokak, No: 1U, Sarıçam, Adana, TÜRKİYE
İçerikte herhangi bir hata görürseniz lütfen bize bildirin

DSpace 7.6.1, Powered by İdeal DSpace

DSpace yazılımı telif hakkı © 2002-2025 LYRASIS

  • Çerez Ayarları
  • Gizlilik Politikası
  • Son Kullanıcı Sözleşmesi
  • Geri Bildirim