DSpace Repository

Browsing Faculty of Business / İşletme Fakültesi by Subject "Gastronomi"

Browsing Faculty of Business / İşletme Fakültesi by Subject "Gastronomi"

Sort by: Order: Results:

  • Oguz, Sibel; Unur, Kamil (Journal of Tourism and Gastronomy Studies / Ankara Hacı Bayram Veli Universitesi, 2018)
    Ülkeleri, bölgeleri ve hatta destinasyonları diğerlerinden ayıran ve rekabet avantajı sağlayabilen ürünler gastronomi ürünleridir. Ancak, sadece gastronomi ürünlerinin varlığı ve çeşitliliği bölgeyi turistler tarafından ...
  • Oguz, Sibel; Balli, Erdinc; Buzcu, Zafer (Turizm Akademik Dergisi / Detay Yayıncılık, 2020-12)
    Bu çalışmanın temel amacı, gastronomik değerlerin önemli bir parçası olarak değerlendirilen sokak lezzetlerine karşı turislerin algılarını Adana ili özelinde incelemektir. 4-6 Ekim 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilen ...

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account