DSpace Repository

Browsing by Subject "Enzyme-modified cheese"

Browsing by Subject "Enzyme-modified cheese"

Sort by: Order: Results:

  • Bolat, Enise Betul; Erbay, Zafer (Akademik Gıda = Academic Food Journal / Sidas Medya A.Ş., 2022-04)
    Peynir lezzeti sağlayan katkılar, çeşitli gıdaların formülasyonlarında, peynir lezzeti vermek veya peynir lezzetini arttırmak için kullanılmaktadır. Gıda endüstrisinde ve bilimsel literatürde peynir lezzet katkılarına olan ...
  • Erbay, Zafer; Salum, Pelin; Govce, Gokce (PAMUKKALE UNIVERSITY JOURNAL OF ENGINEERING SCIENCES-PAMUKKALE UNIVERSITESI MUHENDISLIK BILIMLERI DERGISI / PAMUKKALE UNIV, 2017)
    Süt ürünlerinin doğrudan tüketiminin yanı sıra, son yıllarda endüstriyel üretimde lezzet arttırıcı olarak kullanılmasının arttığı görülmektedir. Peynirler başta olmak üzere, süt ürünlerinin özgün lezzeti uzun olgunlaşma ...